RIP Peter Lea


RIP Peter Lea

Outsmart The Thief


Titanium

Latest topics
» Marbury 2018
by KSH Yesterday at 19:55

» Clutch pedal travel.
by tessajoe Yesterday at 14:29

» LEAVE MY PURSE AT HOME
by Polly Yesterday at 9:54

» St Anne's Aire ..........Good news .......... More spaces
by Suedge53 Sat 13 Jan 2018 - 19:38

» Van conversion anyone?
by KSH Sat 13 Jan 2018 - 15:54

» Euro-Millions Checker
by elldwin Fri 12 Jan 2018 - 22:05

» Thank you Carl at Outsmart the thief
by debbie Tue 9 Jan 2018 - 11:33

» Exemption certificate received
by tessajoe Sun 7 Jan 2018 - 21:50

» Happy new year everyone!!
by Ambilkate Fri 5 Jan 2018 - 21:10

» I spy with my little eye.............
by KSH Fri 5 Jan 2018 - 18:24

» Keep the Wheels Turning
by Ambilkate Tue 2 Jan 2018 - 21:49

» Happy New Year
by Ambilkate Tue 2 Jan 2018 - 21:47

» Our George
by Chocy boy Thu 28 Dec 2017 - 12:11

» greetings from homercostello
by Homercostello Sat 23 Dec 2017 - 11:43

» Merry Christmas
by Archie2000 Sat 23 Dec 2017 - 8:24

» Roll on Tuesday!
by KSH Sat 16 Dec 2017 - 18:43

» Do NOT ask me for help, I will NEVER help anyone again after this :(
by debbie Fri 15 Dec 2017 - 12:16

» MotorHome ENGINE Battery
by daveandsan Thu 7 Dec 2017 - 20:14

» Xmas 2018
by SandJ Thu 7 Dec 2017 - 10:06

» Introductions
by KSH Sat 2 Dec 2017 - 20:10

» Silver screens
by Polly Thu 30 Nov 2017 - 20:15


Problem with new laptop and Windows 8.1

View previous topic View next topic Go down

Problem with new laptop and Windows 8.1

Post by Chameleon on Sun 7 Jun 2015 - 23:45

Because I am running short of room on my Toshiba laptop running Windows 7 I have now purchased another Toshiba but its running Windows 8.1.

The old Toshiba is going into the MOT office when I remove the accounts and emails.

I am trying to load up the Sage Instant Accounts onto the new Toshiba but have come up against loads of problems.  However I have solved them - that is all except one.

The Install shield throws up error number 1628: Failed to complete installation.  I have removed a file that was causing some of the problem namely 'Idrive'.?   I have deleted 'temp' files.  Turned the laptop off and then rebooted.

Now I'm lost and wondered if anyone had any idea what else to try please.  I now feel its something simple - but what pale
avatar
Chameleon



Posts : 1199
Join date : 2013-03-16
Age : 37

Back to top Go down

Re: Problem with new laptop and Windows 8.1

Post by mikejo on Mon 8 Jun 2015 - 9:06

i had sim problem in end brought old dell pc recondisioned just for ac .could not get package for final year ac
avatar
mikejo

Posts : 61
Join date : 2015-05-13
Age : 59
Location : rugby /bedworth

Back to top Go down

Re: Problem with new laptop and Windows 8.1

Post by Chameleon on Fri 12 Jun 2015 - 10:24

Woooo  hoooo who's a clever girl then  Very Happy

Now have Sage Accounts running on Windows 8.

Told you it was something simple.  Cool
avatar
Chameleon



Posts : 1199
Join date : 2013-03-16
Age : 37

Back to top Go down

Re: Problem with new laptop and Windows 8.1

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum